Crna Gora

CRNA GORA LJETOVANJE 2014.

Biser Mediterana, po mnogo čemu posebna, smeštena je na jugu Jadranskog mora. Kao retko gde, na tako malom prostoru, može se pronaći toliko prirodnog bogatstva, lepote, pitomih plaža, bistrih jezera, brzih reka i predivnih planina. More, jezera, kanjoni, planine omogućavaju da svako pronadje najbolji način da se kvalitetno odmori. U jednom danu, radoznali putnik može sebi priuštiti jutarnju kafu na jednoj od mnogobrojnih plaža Budvanske rivijere, ručak uz pesmu ptica na Skadarskom jezeru, i večeru uz ognjište na obroncima velelepne planine Durmitor. Sve to odlikuje Crnu Goru kao turisticku destinaciju koja ima dosta toga da pruži. Burna istorija ove male države, ostavila je za sobom neprocenjivo blago, koje se ogleda u istorijskim spomenicima širom ove ponosne zemlje. Plavo more sa nepreglednim plažama, nemirne vode bistrih reka i predivni planinski masivi, pomešani sa duhovima prošlih vremena, udahnuli su Crnoj Gori sve što je potrebno za jedan nezaboravan odmor. Crna Gora je ekološka država. Tom činjenicom zauzima primarno mesto na turističkim mapama. Mnogobrojni sunčani dani u letnjim mesecima i velika količina snega u zimskom periodu, odredjuju dva najzastupljenija oblika turizma u Crnoj Gori: primorski - jetnji i zimski - rekreativni. Crnogorski gradovi protkani arhitekturom raznih perioda oduzimaju dah i na trenutak vraćaju u vreme kada su nastajali. Svojim manifestacijama, kojih ima u izobilju, turistima omogućavaju upoznavanje sa tradicijom i običajima. U poslednje vreme, prateći svetske trendove, u Crnoj Gori razvijaju se ekstremni sportovi u kojima mogu uživati i turisti.

 

pdf Pogledajte kompletan cjenovnik za ljeto 2014 »

 

 BUDVA | BEČIĆI | PRŽNO | PETROVAC | HERCEG NOVI | PRČANJ | ULCINJ | BAR | SUTOMORE | NJIVICE | TIVAT

Hotelska i apartmanska ponuda:

BUDVA, KRALJICA MEDITERANA

BudvaUličice i trgovi Starog budvanskog grada pamte ljudske stope više od 2000 godina unazad.Kameni reljefi u dosluhu sa legendama čuvaju priče o drevnoj romansi, o ljubavi jačoj od života i od smrti.Na ovom malom kamenitom poluostrvu ukrstile su se mnoge kulture i svaka je ostavila svoj zapis. Danas je to grad teatar,tursitički centar, festivalski grad, mondensko letovalište i prestižna tačka na turističkoj karti Evrope.

Cjelokupna ponuda


 

Turističko Naselje SLOVENSKA PLAŽA 3+*/ 4*

Slovenska plažaTurističko naselje kapaciteta 1985 ležaja, svojom arhitekturom i ambijentom predstavlja turistički grad u kome su mediteranski ambijent, neposredna blizina Slovenske plaže (1600 metara dužine), široke mogućnosti aktivnog odmora i živopisne zelene površine glavne privlačne tačke.

 

Detaljnije


Hotel Aleksandar 3*

HOTEL ALEKSANDAR 3* Nalazi se na Slovenskoj plaži, u sklopu istoimenog turističkog naselja. Poseduje udobne sobe sa telefonom, TV-om, kupatilom, terasom kao i studije apartmane koji imaju potpuno opremljenu kuhinju.

Detaljnije


 

Vila Bojana 3*

HOTEL VILA BOJANA 3*Nalazi se u centru Budve, nedaleko od autobuske stanice. Vila raspolaže dobro opremljenim sobama i apartmanima. Sobe i apartmani imaju klimu, TV, kupatilo i terasu (sobe imaju i frižider).

Detaljnije

 


BEČIĆI

BečićiBečići, hotelsko naselje i plaža duga dve hiljade metara, proglašena od pariskih eksperata 1935. godine za najlepšu na Mediteranu. Hotelski kompleks Bečići nalazi se 2 km južno od Budve, na samoj obali mora. Duga peščana plaža, mirno more, bogata ponuda zabave na plažama čine Bečiće idealnim mestom za porodična letovanja. Gostima su na raspolaganju: kvalitetni hoteli, servis na plaži, rekviziti za sportove na vodi, teniska, odbojkaška i košarkaška igrališta, mini golf i drugi sadržaji.

Cjelokupna ponuda

BEČIĆI - RANI BOOKING

Hotel SENTIDO TARA 4*

HOTEL TARA 4*Nalazi se nedaleko od poznate peščane plaže. Komforne klimatizovane sobe imaju telefon, Sat TV, sef, kupatilo sa fenom i francuski balkon. Uz veliki klimatizovan restoran u hotelu se nalaze aperitiv bar, restoran bašta, kafeterija sa terasom, internet caffe, kongresna sala, sala sa pozornicom na dva nivoa, prodavnica, blok sefova.

Detaljnije


Hotel BELLEVUEIBEROSTAR 4*

Iberostar 4*Nalazi se neposredno uz veliku bečićku plažu i sastoji se od tri blok. Udobne sobe od kojih je jedan broj okrenut prema moru imaju telefon, Sat-TV, klimu uredjaj, kupatilo sa fenom i balkon.

Detaljnije


 

Hotel MONTENEGRO THE BEACH RESORT 4*

Queen of MontenegroSavremeni hotel visokog kvaliteta, nalazi se u neposrednoj blizini poznate bečićke plaže. U potpunosti je klimatizovan. Sobe poseduju TV sa kablovskim programom, mini bar, telefon, sef, kupatilo i balkon.

Detaljnije


 

Hotel SPLENDID Conference & Spa 5*

HOTEL SPLENDID Conference & Spa 5*Hotel najviše klase koji se nalazi na samoj obali mora i uz plažu, predstavlja vrh turističke ponude Crne Gore. Svetski čuvena agencija Thompson svrstala je ovaj hotel medju 40 najboljih hotela sveta. Sve sobe i apartmani, prefinjenog komfora, su klimatizovani, sa kablovskom TV, direktnom telefonskom linijom, internet vezom, sefom, mini barom, kupatilom sa fenom, balkonom a većina sa pogledom na more.

Detaljnije


Hotel THE QUEEN OF MONTENEGRO 4*

Hotel THE QUEEN OF MONTENEGRO 4*Smešten je u neposrednoj blizini Bečićke plaže, u živopisnom pejzažu mediteranskog zelenila, na brežuljku sa kojeg se pruža pogled na pučinu Jadranskog mora. Prostrana plaža nalazi se na 200 m od hotela, uređena, opremljena ležaljkama i suncobranima, koji se dodatno naplacuju. Do plaže se stiže za nekoliko minuta peške, preko nadvožnjaka.

Detaljnije

PRŽNO

BečićiMalo ribarsko mesto koje spaja duh starine sa modernim glamurom. Atmosfera autentičnog ribarskog mesta sa tradicionalnim načinom ribarenja, vazdušna banja - Miločerski park prepun borova, 20-minutna šetnja kroz kedrovu šumu do Svetog Stefana, najbolji riblji restorani na Jadranu samo su neke od prednosti ovog naselja

Hotel Maestral

 

 

 

PRŽNO - RANI BOOKING

 

Hotel Maestral 4*

Hotel Maestral 4*U romantičnom senovitom zalivu iznad sopstvene peščane plaže leži ovaj potpuno klimatizovan hotel. Sobe najviše kategorije opremljene nameštajem modernih linija imaju sef, mini bar, TV sa satelitskim programom, telefon, kupatilo a većina je s pogledom na more.

Detaljnije


Hotel RESIDENCE 4* - MILOČER

Hotel Residence 4*Nalazi se u Miločeru, jednom od najlepših delova crnogorske obale, čuvenom „kraljevskom“ letovalištu. Udaljen je 200 m od peščane plaže „Pržno“, a svega nekoliko metara više od Miločerskog parka i čarobne „ Kraljičine plaže“ za kojom slede u nizu kraljevska plaža „Miločer“ i pitoreskni grad-hotel Sveti Stefan, oko kojeg se nalaze takođe dve plaže.

Detaljnije

PETROVAC

PetrovacPetrovac je malo primorsko mesto koje se odlikuje blagom mediteranskom klimom sa skoro 300 sunčanih dana u godini. Brojni zalivi, duge plaže i male peskovite uvale, nalepše su u ovom delu Jadrana. Petrovac ukrašavaju masline, narandže, lovor, limuni, leandri. Šume iznikle u kamenjaru okružuju svaki zaliv. Okolna priroda je bujna, zelena i iznenađujuća. Svi oni koji su otkrili draži porodičnog letovanja, prostranstvo plaža i mir koji Petrovac nudi svojim gostima, vraćali su se ponovo. Petrovac sve svoje stare prijatelje i nove goste očekuje u svojoj punoj lepoti.

Cjelokupna ponuda

PETROVAC - RANI BOOKING

Hotel CASTELLASTVA 2*

HOTEL PALAS 4*Nalazi se na udaljenosti 150 metara od mora okružen zelenilom. Prostrane sobe su većinom klimatizovane, a imaju kablovsku TV telefon i kupatilo.Od sadržaja izdvajamo veliki loby bar, restoran, aperitiv bar.

Detaljnije


 

Hotel WGRAND 4*

 

HOTEL WGRAND 4*Nalazi se naselju Brežine, udaljenom 300 metara od petrovačke gradske plaže. Sobe su modernog enterijera, sa kablovskom televizijom, mini barom, telefonom, internet priključkom, fenom i prostranom terasom. Sve su okrenute prema moru.

Detaljnije


Hotel MONTE CASA SPA & WELLNESS 4*

Hotel MONTE CASA SPA & WELLNESS 4*Monte CasaSpa&Wellness 4* hotel je otvoren 2007. godine, posle potpune rekonstrukcije. Hotel sada gostima nudi elegantan i savremen enterijer, napravljen od najkvalitetnijih i najplemenitijih materijala. Monte Casa je hotel namenjen gostu koji traži visoko kvalitetan odmor u komfornom i raskošnom mestu, gdje će mu biti pružen visok nivo usluge.

Detaljnije

HERCEG NOVI

Herceg NoviHerceg Novi je prelepi primorski grad, grad sunca i zelenila, nalazi se na ulazu u Boko Kotorski zaliv. Poznat je po divnoj mediteranskoj arhitekturi, po bogatom zavičajnom muzeju, naučnoj biblioteci,filmskom festivalu, umetničkoj galeriji, pravoslavnoj crkvi Sv. Aranđela, šetalištu pored mora... Jednostavno grad koji pruža lepezu mogućnosti i zadovoljava sve ukuse.

Cjelokupna ponuda

HERCEG NOVI - RANI BOOKING

 

 

Hotel SUN RESORT 4*

Hotel Sun Resort 4*U gustoj mediteranskoj vegetaciji palmi i oleandera neposredno pored šetališta, na obali mora, smešten je ovaj hotelski kompleks. Sobe su klimatizovane, sa TV-om, mini barom i kupatilom, a iz većine soba pruža se lepa panorama na hercegnovski zaliv. U prizemlju zgrade Primorka i na stepenasto smještenim terasama se nalazi „oaza,, koja gostima služi za osveženje i opuštanje.

Detaljnije

PRČANJ

PrčanjPrčanj se nalazi na obali Bokokotorskog zaliva, u opštini Kotor, Crna Gora. U dokumentima Kotorskog arhiva pominje se počevši od 13. veka i zavičaj je čuvenih bokeških ratnika, ali i veštih pomoraca koji su još u 17. veku održavali prvi poštanski saobraćaj između Venecije i Carigrada. Danas je Prčanj turističko mesto i riznica kulturno-istorijskih spomenika koji zadivljuju posetioce. Među njima je posebno dominantna župna crkva, posvećena Rođenju Bogorodice, na padini Vrmca, inače i najveća u Boki kotorskoj. Izgrađena je u periodu od 1789. do 1913. godine po projektu venecijanskog arhitekte Bernadina Makarucija. Uz crkvu se nalaze i biste Njegoša, Andrije Zmajevića, Josipa Juraja Štrosmajera, Andrije Kačića Miošića, Frana Učelinija, te Joza Đurovića kapetana i vođe narodnog preporoda u Boki, kao i čuvenog Iva Vizina, pomorca koji je oplovio svet.

Cjelokupna ponuda

PRČANJ - RANI BOOKING

Hotel Galija 3*

Hotel Galija 3*Nalazi se na priobalnom putu od Kotora prema Tivtu, u podnožju zelenog pojasa Vrmac u mestu Prčanj. Zahvaljujući ambijentalnim uslovima i klimatskim faktorima ovo područje obiluje specifičnom klimom pogodnom za odmor i relaksaciju.Hotel je udaljen 3 km od Starog grada Kotora, 11 km od Aerodroma Tivat, a 8 km od trajekta Lepetani-Kamenari.

Detaljnije

ULCINJ

UlcinjSvojim položajem Ulcinj zauzima krajnji južni dio Jadranskog primorja, a nalazi se u jugoistočnom delu Crne Gore. Južnim delom Ulcinj izlazi na Jadransko more, a istočnim delom Ulcinja protiče reka Bojana. Ulcinj leži na otvorenom moru, naspram Otrantskih vrata. U istočnom delu Ulcinja nalaze se polja sa jezerima, močvarama, malim rekama kao i duge peščane plaže. U centralnom delu Ulcinja je Šasko jezero. Predeo na kojem je grad nastao i na kojem se i dalje razvija veoma je brdovit, a taj predeo čine podnožja brda Pinješ (108 m), Mendre (164 m) i Bijele Gore (289 m). Zapadno od Ulcinja nalazi se poznati primorski grad i crnogorska luka Bar. Na sjeveru Ulcinja prostire se primorska planina Možura (622 m), a iza nje je deo planinskog masiva Rumije. Sa blizu 20 km plaža, od toga 15 km finih peščanih, maslinjacima od oko 88.000 stabala, lekovitim svojstvima peska, blata i mineralne sumporne vode, Ulcinj predstavlja respektabilan ekonomsko-turistički potencijal za razvoj svih vrsta turizma (elitnog, nautičkog i zdravstvenog).

Cjelokupna ponuda

 J - RANI BOOKING

Hotel Otrant Beach 4*

Hotel Otrant Beach 4*Hotel se nalazi na jugoistočnom dijelu crnogorskog primorja, na sunčanoj obali zdravlja, bogatoj egzotičnim rastinjem i zelenilom, u okruženju su jezera reke i čisto more, na prvoj liniji peščane plaže. Na udaljenosti 3 km od starog grada Ulcinja, na 95 km od aerodroma Tivat, 70 km od aerodroma Podgorica, 25 km od luke Bar.

 

Detaljnije


Hotel Mediteran Resort 4*

Hotel Mediteran Resort 4*Hotel Mediteran nalazi se u živopisnom gradu Ulcinju, na svega 100 metara od gradske plaže i centra grada. Iako blizu grada, Hotel Mediteran je zaštićen od gradske buke i vreve, te kao takav predstavlja idealno okruženje za porodične odmore i uživanje u čarima crnogorskog primorja.

Detaljnije


BAR

BarGrad sunca i zlenila. Iako lučki grad, zadiviće Vas čistoćom i sredjenim zelenim površinama. U svom okruženju ima veliki broj atrakcija. Stari Bar jedno od najstarijih utvrdjenih naselja na jugoistočnoj obali Jadranskog mora. U podnožju ovog drevnog grada živi više od 2000 godina jedna od najstarijih maslina na svetu- Stara maslina na Mirovici. Zbog svoje klime i položaja predstavlja pravo mesto za odmor. Sa plažama koje se prostiru sve do sutomorskih strana, značajan je turistički centar

Cjelokupna ponuda

BAR - RANI BOOKING

HOTEL PRINCESS 4*

HOTEL PRINCESS 4*Nalazi se na samoj morskoj obali pored dvorca kralja Nikole. Klimatizovane sobe visokog konfora i modernog dizajna opremljene su novim nameštajem i imaju telefon, plazma TV, internet priključak, mini-bar, sef i kupatilo sa kadom ili tuš kabinom i fenom. U hotelu se nalaze i medjusobno povezane sobe koje su odličan izbor za porodice, kao i sobe za osobe sa posebnim potrebama.

Detaljnije


HOTEL R 3*

HOTEL R 3*Na pola puta između Bara i Ulcinja smešten je ovaj novi, moderan hotel sa centralnom klimatizacijom, bežičnim internetom, satelitskom televizijom, video nadzorom, bazenom i plažom. Raspolaže sa dvokrevetnim sobama, apartmanima i galerijama i otvoren je preko cele godine.

Detaljnije


HOTEL RUŽA VJETROVA 4*

Resort RUŽA VJETROVA, Veliki Pijesak, BarOd davnina, kapetanima brodova, kroz teške oluje, pomagao je kompas – Ruža vjetrova, krug horizonta sa naznačenim stranama sveta i pravcima trideset i dva vetra. Ucrtavanjem u krug te trideset i dve tačke kompasa, dobijamo tradicionalnu ružu od trideset i dve latice. Lokacija rta, na kome se resort Ruža Vjetrova nalazi, predstavlja mikro prostor gdje se ukrštaju vetrovi, čineći ga unikatnim na crnogorskom primorju i doprinoseći atraktivnosti i raznolikosti naše ponude.

Detaljnije

SUTOMORE

SutomoreMalo mesto udaljeno nekoliko kilometara severno od Bara, poznato po dugoj šljunjkovitoj i peščanoj plaži. Grad koji je nastao naseljavanjem ribarskih porodica uz samu obalu. Pored divnih i dugačkih plaža, vaš boravak će upotpuniti brojni restorani i kafei smešteni u gustoj šumi čempresa i borova.

Cjelokupna ponuda

SUTOMORE - RANI BOOKING

 

 

 

Hotel KORALI 2*

HOTEL KORALI 2*Neposredno uz šljunkovitu plažu smešten je hotelski kompleks paviljonskog tipa. Renovirane komforne sobe su sa kupatilom (modernija oprema, fen za kosu) i terasom, a većina je okrenuta prema moru.

Detaljnije

 

 
NJIVICE

NjiviceNa udaljenosti od nekoliko kilometara od Igala, nalazi se primorsko mesto Njivice. Gosti ovog malog mesta Imaju predivan pogled na Igalo, Herceg Novi, planinu Orijen i Bokokotorski zaliv. izdvojen je od gradske gužve , medjutim brodićima i autobusima za nekoliko minuta stiže se do Igala i Herceg Novog. Jedna od atrakcija koja se nalazi u blizini je i čuvena plaža Žanjice.

Cjelokupna ponuda

NJIVICE - RANI BOOKING

 

RIVIJERA RESORT HOTEL 3* / 4*

RIVIJERA RESORT HOTEL 3* / 4*U samom centru malog mesta Njivice, udaljenom 8 kilometara od Herceg Novog, smešten je Club Hotel Riviera. Hotel je renoviran i raspolaže sa 3 zgrade "KOMETA", "STELA" i “VENERA”. Sobe u Kometi su kategorije 3* moderno opremljene i imaju klimu, telefon, frižider, TV sa satelitskim programom i kupatila sa tuš kabinom i fenom.

Detaljnije

TIVAT

TivatTivat se nalazi u centralnom delu Bokokotorskog zaliva. Geografsko-klimatski uslovi svrstavaju ga u veoma privlačna letovališta. Ovde je more čisto, vazduh okrepljujući blag; tu je večno zelena vegetacija: masline, kiparisi,palme, limun, narandže i drugo tropsko bilje. Gradski park spada u red najvećih i najlepših u Boki sa raznovrsnm stablima koje su pomorci donosili sa raznih putovanja. Mnoge iskopine jasno potvrdjuju da su se na mestu današnjeg Tivta nekada nalazila rimska i starogrčka naselja.

Cjelokupna ponuda

TIVAT - RANI BOOKING

Hotel MIMOZA 2*

HOTEL MIMOZA 2*Smešten u centru grada, okružen zelenilom, udaljen 50-ak metara od najbliže plaže. Klimatizovane sobe imaju telefon, TV, kupatilo i terasu. Aperitiv i snack bar, TV sala i sala za sastanke, frizerski salon , salon zabavnih igara i letnja bašta, neki su od sadržaja hotela.

Detaljnije


Hotel KAMELIJA 2*

HOTEL KAMELIJA 2*Nalazi se na oko 1.5 km od centra Tivta uz sopstvenu plažu. Smeštaj je u dvo i trokrevetnim sobama sa kupatilom. Jedan broj soba je kimatiziovan. Sadržaji hotela su: restoran, noćni bar, otvoreni šank, na terasi, bazen za decu i odrasle, košarkaški i odbojkaški tereni.

Detaljnije


Vile PARK - Apartmani 2*

VILE PARK 2*Apartmani Park se nalaze neposrednoj blizini hotela Kamelija i zajedno čine jedan kompleks. Svi dodatni sadržaji su im zajednički (recepcija, restoran, plaža, bazeni i sportski tereni). Svaki apartman ima kupatilo, telefon, TV, klimu, kompletno opremljenu kuhinju i balkon. Ovaj luksuzni objekat apartmanskog tipa odgovara i najzahtevnijim gostima.Zahvaljujući stalnim ulaganjima, Apartmani Park sada predstavljaju jedno moderno naselje koje kao takvo odgovara zahtjevima i najprobirljivijih gostiju.

Detaljnije


Vile PARK - Bungalovi 2*

HOTEL KAMELIJA 2*  Sa hotelom Kamelija čini jedinstveni kompleks i svi sadržaji su im zajednički (recepcija, restoran, letnja bašta, sportski tereni, plaža i parking). Sobe su sa kupatilom i izuzetno skromne.

Detaljnije


 

Hotel Magnolija 3*

Hotel Magnolija 3*Hotel Magnolija je smešten u samom centru Tivta, na istoimenom centralnom gradskom trgu. Udaljen je svega 50 metara od gradske plaže i 200 metara od luke Porto Montenegro i na 3.5 km udaljenosti od aerodroma Tivat. Raspolaže sa kapacitetom od 55 apartmana. Svaki apartman ima balkon, francuski ležaj, dnevni boravak, pomoćne ležajeve (maksimalan broj osoba u apartmanu je 4), čajnu kuhinju sa trpezarijskim stolom.

Detaljnije

 

IgaloIGALO

Igalo je najzapadnije mesto Boke Kotorske.Nekada predgrađe Herceg Novog a danas veoma privlačan gradić i savremeni medicinsko-zdravstveni centar ,koji gostima pruza sve uslove za odmor ,rekreaciju i lečenje . U Igalu se uspešno leče razne bolesti uz pomoć najsavremenijih metoda i lekovitog blata.

Opširnije...

Sveti StefanSVETI STEFAN

Po mnogima najatraktivnije mesto cele jadranske obale. Zbog svog pogodnog položaja Sveti Stefan je nekada bio trgovinski i saobraćajni centar.Imao je veliki strategijsko-trgovački značaj u vreme Mletačke republike i trgovine sa Venecijom. Danas je to mesto koje posećuju najpoznatije svetske ličnosti. Ekskluzivitet Svetog Stefana je odavno poznat u svetu.

Opširnije...

MiločerSVETI STEFAN - MILOČER

Po mnogima najatraktivnije mesto cele jadranske obale. Zbog svog pogodnog položaja Sveti Stefan je nekada bio trgovinski i saobraćajni centar.Imao je veliki strategijsko-trgovački značaj u vreme Mletačke republike i trgovine sa Venecijom. Danas je to mesto koje posećuju najpoznatije svetske ličnosti. Ekskluzivitet Svetog Stefana je odavno poznat u svetu.

Opširnije...

KamenariKAMENARI - u pripremi

Mesto je dobilo ime po majstorima koji rade sa kamenom i sami sebe nazivaju kamenari. Od Kamenara do Lepetana, mesta na suprotnoj obali zaliva, saobraća trajekt za sve one koji ne žele da obilaze Kotorski i Risanski zaliv na putu do Herceg Novog. U blizini mesta nalazi se nekoliko sakralnih objekata kao što su crkva Svete Nedelje, crkva Svetog Nikole, crkva Gospe od Rozarije...

Opširnije...

RafailovićiRAFAILOVIĆI - u pripremi

Rafailovići je malo naselje koje se nalazi istočnom delu velike bečićke plaže. Udoban prilaz sa Jadranskog puta, blizina mora i mogućnost dolaska do Budve peške duž lepog primorskog šetališta privlači veliki broj gostiju.

Opširnije...

ČanjČANJ - u pripremi

Čanj je turističko naselje u izolovanoj uvali sa hotelskim kompleksima i plažom dugom 1500m, prekrivena bisernim peskom. Za one koji žele odmor van gradske gužve i užurbanosti, Čanj sa svojim hotelima i raznim sadržajima predstavlja pravi izbor.

Opširnije...

KumborKUMBOR

Kao deo Hercegnovske rivijere, Kumbor ima obilje malih plaža, voćnjaka, maslinjaka i druge mediteranske vegetacije. Dužina obale je oko 3 kilometra, a svako će naći pogodno mesto za svoj savršeni boravak na plaži.

Opširnije...

 

 

 

 

 

Rezervacija i uplata:

“KOMPAS TOURS-rm” d.o.o. BANJA LUKA

LICENCA ZA TOUROPERATORA:

14-01-09-2-2187/13 od 05.08.2013.

Nikole Tesle 3. /stara BUS stanica/

Telefoni: 051 217 775 i 051 219 473     

www.kompas-tours.com

VAŠ KOMPAS ZA SIGURAN PUT

 

Opšti uslovi putovanja | Zaštita podataka | Način plaćanja aranžmana 

Kompas-Tours d.o.o. | Sva prava zadržana.

 

            Putovanja u Martu                                    Putovanja u Aprilu                                 Putovanja u Maju